Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Vezérlés Kft.
Cím:
9763 Vasszécseny, Vörösmarty u. 3.
Telefon:
Áruház neve:
SSH Webshop
Adószám:
27966082-2-18
EU adószám:
HU27966082
Cégjegyzék szám:
18-09-114362
Bankszámlaszám:
10404735-50526972-68541000
Kapcsolattartó neve:
SSH Webshop
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-94/200-413
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Szállítás Foxpost csomagautomatába
foxpost_hu_api_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Az utánvét összegét automatáinknál bankkártyával tudja fizetni a címzett.

Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Szállítási költség: 990 Ft
Házhoz szállítás Foxposttal
foxpost_hu_api_homedelivery
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód.
Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők általában 2-3 munkanap alatt házhoz szállítják azt. A csomagok kiszállítására társaságunk időgaranciát nem vállal.
A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldenek a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhoz szállító partnerünk által javasolt időpont nem megfelelő a címzett részére vagy más címen szeretné átvenni a csomagot.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a feladóhoz. Sikertelen kézbesítés esetén e-mail útján küldünk értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését.

Az utánvét összegét házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni a címzett.
Szállítási költség: 1 890 Ft
Személyes átvétel
Személyes átvétel cégünk telephelyén. Az átvételre kizárólag előre egyeztetett időpontban kerülhet sor! Amennyiben ezt a szállítási módot választja, kérjük ne induljon útnak a megrendelt termékekért, kollégáink keresni fogják a megadott elérhetőségein, hogy az átvétel időpontját egyeztessék Önnel!
A telephelyen közvetlen értékesítés nem történik, így pénztárat sem kezelünk. Ha személyesen szeretné átvenni termékeit, kérjük az előre utalás vagy az online bankkártyás fizetést válassza, utánvétes fizetési módra ebben az esetben nincs lehetőség. Megértését köszönjük!
Szállítási költség: 0 Ft
Fizetés
Bankkártyás fizetés BARIONnal
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Előre utalással
Megrendelését banki átutalással is kiegyenlítheti. A közleményben tüntesse fel a megrendelés azonosítóját!

Az utaláshoz szükséges adatok:
Név: Vezérlés Kft.
Bankszámla: 10404735-50526972-68541000
Számlavazető bank: K&H Bank
Közemény: Rendelésazonsító
Utánvéttel
Vásárlásának végösszegét az áru átvételekor a futárnál vagy a csomag átadójánál / csomagautomatánál fizetheti ki készpénzben, vagy bankkártyával.
Egyes átvételi pontokon előfordulhat, hogy nem tud bankkártyával fizetni, erről érdeklődjön az Ön által választott átvételi pont elérhetőségein.

Személyes átvétel esetén ez a fizetési mód nem választható. Megértését köszönjük!

Foxpost esetén:
Az utánvét összegét automatáinknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni a címzett.

Az utánvét maximális értéke 150.000 Ft.

Utánvét kezelés költsége: 400 Forint
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!