A sűrű áramkimaradások és feszültségingadozások próbára teszik eszközeid?

Pillanatnyi áramkimaradás? Gyakori feszültségingadozás?

Előfodult már Veled is, hogy a sűrű egymás után következő áramkimaradások vagy feszültségingadozások miatt meghibásodott egy elektronikai eszközöd, vagy annak egy része?

Egyszer csak elment az áram, majd pár másodperc múlva visszajött ugyan, de egyből elment és újra visszajött. Talákoztunk már ilyen esettel mindannyian. Ilyenkor a lakásban található eszközök együtt kelnek életre és állnak meg egymás után többször. Szinte már tudjuk, hogy melyik csippanás melyik eszköztől hallatszik. És biztosan van olyan eszköz is, amiért imát mormolunk, hogy "csak ezt élje túl!"

Egy mini számítógép, egy média lejátszó, egy okos otthon vezérlő központ és számos más berendezés sokkal összetettebb, mint egy hűtőszekrény vagy egy villanysütő. Ezekben az eszközökben adattárolók vannak (például egy SD kártya), amelyek nem szeretik, ha szabálytalanul kerülnek leállításra és "elmegy alóluk az áram". Különösen nehezen viselik, ha mindezt többször egymás után kell elviselniük. Az ilyen eszközöknek nyújt védelmet a Mini DC szünetmentes.

Áramszünet esetén folyamatos áramellátást és védelmet biztosít kedvenc eszközeidnek legyen az:

  • Okos otthon berendezéseknek
  • WiFi router
  • Kamera
  • LED világítás
  • stb.

 

 

Kis méretének és letisztult megjelenésének köszönhetően otthonod bármely pontján észrevétlenül elhelyezhető. Rögzítheted akár a falra, a mennyezetre, vagy egyszerűen leteheted az asztalra. Üzemeljen az eszköz 12V-ról vagy 5V-ról, van rá megoldás!

Leteszteltük, milyen szintű védelmet tudunk biztosítani egy Mini szünetmentes tápegységgel kedvenc mini számítógépünknek. Ha érdekel az eredmény, olvasd el erről szóló BLOG bejegyzésünket.

Válassz szünetmenteseink és kiegészítőink közül