Elképesztő akció minden Mylion Mini szünetmentes tápegységre!!!

SZENZÁCIÓS ÉV VÉGI AKCIÓ TÖBB, MINT EGY TELJES HÓNAPON ÁT!

A Mylion Mini DC szünetmentes tápegységek fantasztikusan 

alacsony áron kaphatók egy teljes hónapon át az ország minden értékesítési hálózatában egységesen!

2022. november 15. és december 18. között 17% kedvezményt biztosítunk minden Mylion mini szünetmentes tápegységünkből!

Ragadd meg az alkalmat, mert az akciót követően sajnos a termékek árai a korábbi listaárakhoz képest is emelkedni fognak a kedvezőtlen árfolyam hatások és a növekvő előállítási költségek miatt.

Remek karácsonyi ajándék ötlet!

Ne bosszankodj többet áramszünet esetén! Van megoldás!

Talán Veled is előfordult már, hogy áramszünet esetén jól jött volna, ha legalább 1-2 elektromos funkció működik a lakásban.

Például szeretted volna befejezni a munkád, vagy folytattad volna a családi videóhívást, hiszen mind a laptop, mind az okostelefon működött, az akkumulátoruk miatt az áramszünet nem volt rájuk hatással.

Nem úgy a Wifi routerre, amely bizony áramszünet esetén nem tudja biztosítani az Internet kapcsolatot. Az ilyen esetekre is megoldást nyújt a Mini DC szünetmentes.

Előfodult már Veled is, hogy a sűrű egymás után következő áramkimaradások vagy feszültségingadozások miatt meghibásodott egy elektronikai eszközöd, vagy annak egy része?

Egyszer csak elment az áram, majd pár másodperc múlva visszajött ugyan, de egyből elment és újra visszajött. Talákoztunk már ilyen esettel mindannyian. Ilyenkor a lakásban található eszközök együtt kelnek életre és állnak meg egymás után többször. Szinte már tudjuk, hogy melyik csippanás melyik eszköztől hallatszik. És biztosan van olyan eszköz is, amiért imát mormolunk, hogy "csak ezt élje túl!"

Egy mini számítógép, egy média lejátszó, egy okos otthon vezérlő központ és számos más berendezés sokkal összetettebb, mint egy hűtőszekrény vagy egy villanysütő. Ezekben az eszközökben adattárolók vannak (például egy SD kártya), amelyek nem szeretik, ha szabálytalanul kerülnek leállításra és "elmegy alóluk az áram". Különösen nehezen viselik, ha mindezt többször egymás után kell elviselniük.

A Mini DC szünetmentes védelmet nyújt eszközeidnek!

Kis méretének és letisztult megjelenésének köszönhetően otthonod bármely pontján észrevétlenül elhelyezhető. Rögzítheted akár a falra, a mennyezetre, vagy egyszerűen leteheted az asztalra. Üzemeljen az eszköz 12V-ról vagy 5V-ról, van rá megoldás!

Áramszünet esetén folyamatos áramellátást és védelmet biztosít kedvenc eszközeidnek legyen az akár Okos otthon berendezés, WiFi router, Kamera, LED világítás stb.

Válassz szünetmenteseink és kiegészítőink közül

Olvass és nézz videós tartalmat amiben a mini szünetmentes tápegységek kerülnek tesztelésre:

Leteszteltük, milyen szintű védelmet tudunk biztosítani egy Mini szünetmentes tápegységgel kedvenc mini számítógépünknek. Ha érdekel az eredmény, olvasd el erről szóló BLOG bejegyzésünket.

Leteszteltük, milyen szintű védelmet tudunk biztosítani egy Mini szünetmentes tápegységgel kedvenc mini számítógépünknek. Ha érdekel az eredmény, olvasd el erről szóló BLOG bejegyzésünket.